Profiel foto van Annemiek Nelissen

Annemiek Nelissen

Annemiek is een ervaren analist en projectmanager binnen de zorg(verzekeraars)wereld. Ze is energiek, enthousiast en kritisch.

Vanuit mijn studie organisatiewetenschappen ben ik in de zorgsector terechtgekomen. Na verschillende opdrachten uitgevoerd voor een welzijnsorganisatie (in transitie naar WMO) en een ziekenhuis, heb ik de afgelopen 8 jaar gewerkt voor een grote zorgverzekeraar. Hier ben ik vanuit de rol van analist en product owner onderdeel geweest van een van de grootste IT programma's van de afgelopen decennia ter co-creatie en implementatie van een nieuw backoffice systeem.

De complexiteit van het opstarten van zo'n groot project, de uitdagingen onderweg bij zo'n programma, maar ook de turbulente tijd van implementatie hebben mij veel geleerd; over IT projecten, het effect hiervan op de organisatie en omgeving maar ook mijzelf. Deze kennis en ervaring ga ik vanaf nu inzetten bij Zorgvuldig Digitaal om de zorg digitaler én beter te maken.

Neem contact met ons op

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Annemiek Nelissen
06 41 70 07 06
Mail versturen