Profiel foto van Jeroen Griffioen

Jeroen Griffioen

Jeroen is een doorgewinterde ondernemer, gepassioneerd in het transformeren van de zorg door innovatieve ICT oplossingen

Als ICT-ondernemer breng ik meer dan 25 jaar aan ervaring mee naar de zorgsector. Met een economische opleiding als achtergrond heb ik veel affiniteit met de principes van efficiƫntie en innovatie, wat mij drijft om de kracht van ICT, met een speciale focus op data-oplossingen, te benutten voor een betere gezondheidszorg.

In mijn rol als Managing Partner bij Inkubis ben ik verantwoordelijk voor het stimuleren van groei en innovatie binnen ons netwerk van ICT-ondernemers. Ik besteed mijn dagen aan het vinden van gedreven individuen en vooruitstrevende bedrijven die willen bijdragen aan ons unieke ecosysteem. De interactie met mensen die vastberaden zijn om verandering te brengen, voedt mijn enthousiasme en ontsteekt mijn passie om te ondersteunen en te begeleiden.

Wat maakt onze aanpak zo uniek? Het is de cultuur van experimenten en leren. We zien elk obstakel als een kans om te groeien, niet als een misstap. Dit zorgt voor een omgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn volledige potentieel te ontdekken en te realiseren.

Bij Zorgvuldig Digitaal zet ik deze missie voort, met als doel de zorgsector te verrijken door middel van slimme, digitale oplossingen. Ik geloof in de kracht van data om de gezondheidszorg van morgen vorm te geven, en ik zet me dagelijks in om deze visie werkelijkheid te maken.

Neem contact met ons op

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Annemiek Nelissen
06 41 70 07 06
Mail versturen