Profiel foto van Michiel Verkoulen

Michiel Verkoulen

Michiel is een ge├źngageerde en ervaren adviseur voor bestuurders in de zorg. Hij leidt politiek-bestuurlijk gevoelige gesprekken en projecten voor overheden en zorgorganisaties.

Ik hou van een uitdaging, liefst een stekelig project in de zorg waarbij belangen botsen en/of een complex probleem ontward moet worden. Als een situatie losgeschut moet worden, als er een berekening of evaluatie gedaan moet worden kom ik graag. Uitgesproken maar niet ondiplomatiek met op zijn tijd een poging tot humor.

Een maatschappelijk ge├źngageerde econoom in de zorg zou ik mezelf noemen. Gericht op goede en toegankelijke zorg, door innovaties en het vernieuwen van vastgeroeste werkwijzen.

Ik ken de zorg als toezichthouder (ACM, NZa en het Britse Monitor) en als consultant (Buitenhuis Advies en Zorgvuldig Advies). Als medeoprichter en managing partner werk ik aan een stevige positie van Zorgvuldig Digitaal als aanjager van de digitale transitie van zorgorganisaties.

Michiel leidde grote en gevoelige projecten in de zorg, smeedde samenwerkingen tussen ziekenhuizen, ZBC's, ouderenzorginstellingen, apothekers en eerstelijnszorgverleners. In mijn vrije tijd zet ik me onder meer in voor D66 en neem ik een podcast op over PSV. Met enige regelmaat treed Michiel in de media op om ontwikkelingen in de zorg te duiden.

Neem contact met ons op

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Annemiek Nelissen
06 41 70 07 06
Mail versturen