Piet de Bekker

Piet is medeoprichter van Zorgvuldig Digitaal en heeft lange ervaring als adviseur en econoom in de zorg.

Piet brengt energie, analytisch denkvermogen, strategisch inzicht, een onafhankelijke opstelling en een scherpe pen. Hij kent het zorgstelsel en de werking daarvan in de praktijk als geen ander en heeft een grote affiniteit met vernieuwing van werkwijzen en innovaties.

"Ik combineer brede kennis over en interesse in gezondheid en zorg met een goed begrip van politiek-bestuurlijke processen.

Ik ben als algemeen econoom afgestudeerd in Tilburg en houd mij sinds 1998 bezig met diverse vraagstukken binnen de gezondheidszorg. Eerder was ik bij organisatieadviesbureau Berenschot werkzaam als managing consultant gezondheidszorg, daarvoor werkte ik ruim tien jaar bij het Ministerie van VWS.

Uit het combineren van inzichten uit onderzoek (wetenschap), praktijk, beleid en ondernemerschap komen vaak verrassende oplossingen in beeld. Passie, empathisch vermogen, waarde en waarden drijven mij als mens, als werkgever en als adviseur."

Neem contact met ons op

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Annemiek Nelissen
06 41 70 07 06
Mail versturen