Profiel foto van David Grim

David Grim

David is strategisch adviseur met veel ervaring in innovaties in de zorg en zet zich in om organisaties en netwerken te laten bijdragen aan een gezonde en duurzame samenleving.

Door me vast te bijten in complexe materie en door prikkelende vragen te stellen leg ik onzichtbare verbanden bloot in ons denken, doen en laten met betrekking tot gezondheid. Ik betrek altijd (het perspectief van) burgers/patiënten en mensen uit de dagelijkse praktijk en help hen om hun eigen verandering te organiseren. Ik daag mensen graag uit om voorbij de belangen van hun organisatie en de korte termijn te denken. Ook als het spannend wordt, zorg ik dat mensen met elkaar in verbinding blijven door de gemeenschappelijke opgave (weer) centraal te stellen.

Als studie heb ik biomedische wetenschappen met een master health technology assessment aan de Radboud Universiteit afgerond. Ik werkte 6 jaar als adviseur persoonsgerichte zorg en innovatie voor het Radboudumc. Daarna werkte ik voor Soulve Innovations aan innovaties in de zorg en sinds 2019 ben ik adviseur bij Zorgvuldig Advies. Daarnaast ben ik actief bij de Planetary Health Hub NL.

Ik onderzoek en adviseer klanten hoe ze de wereld een beetje beter en de samenleving een stuk gezonder kunnen maken. Dat doe ik onder andere voor de Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg en Welzijn, waarvoor ik een denktank van 30 dertigers coördineer met als opdracht om concrete ideeën en toepassingen te ontwikkelen voor het thema “Toezien met oog voor de toekomst”.

Neem contact met ons op

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Annemiek Nelissen
06 41 70 07 06
Mail versturen